Yeoh i Diesel su dio velike glumačke postave nove animirane serije na Paramount+

Foto: EPA

Na Paramount+ počelo je prikazivanje animirane serije Ark: The Animated Series, koja se temelji na pustolovnoj videoigri Ark: Survival Evolved. U glumačkoj postavi animirane serije nalaze se brojna poznata imena, a glasove jednima od glavnijih likova su dali oskarovka Michelle Yeoh i Vin Diesel.

Kako prenosi The Hollywood Reporter, adaptacija serije prvi je put najavljena još 2020. godine kada je produkcija započela bez platforme za streaming. Serija je opisana kao "opsežna saga koja obuhvaća eone ljudske povijesti. Kad se paleontologinja 21. stoljeća Helena Walker pronađe na tajanstvenom otoku naseljenom pretpovijesnim zvijerima, mora naučiti preživjeti s novim saveznicima, dok pokušava otkriti prirodu njihovog čudnog novog svijeta". 

Survival of the wildest. Based on the acclaimed video game, ARK: The Animated Series is NOW STREAMING in the US and Canada. Coming to other countries with Paramount+ starting April 19th.

Objavljuje Paramount+ u Srijeda, 20. ožujka 2024.

Osim Michelle Yeoh i Vina Diesela, glumačku postavu čine i Russell Crowe, Gerard Butler, David Tennant, Jeffrey Wright, Elliot Page, Monica Bellucci i Madeleine Madden.

Animirana serija nastala je u režiji Jeremyja Stieglitza, Jaya Olive, Davida Hartmana i Sebastiana Montesa, a prema scenariju Marguerite Bennett i Kendall Deacon Davis.

Serija će biti prikazana u dva dijela, a prvih šest epizoda već je sada moguće pogledati na Paramount+ u SAD-u i Kanadi. Globalno će biti dostupna 19. travnja. Za preostalih sedam epizoda trenutno nije otkriven datum prikazivanja. 

Pročitajte više