Zack Snyder želi napraviti akcijski film Gears of War

Screenshot: YouTube

NEDAVNO smo imali priliku uživati u epskim adaptacijama videoigara i čini se da bi se to moglo nastaviti. Nakon što su serija The Last of Us i filmski remake The Super Mario Bros. doživjeli nevjerojatan uspjeh, Zack Snyder iz Justice League došao je na ideju da oživi Gears of War.

"Oduvijek me zanimala franšiza Halo, koja je napravljena i ispala je nevjerojatna, ali na umu mi je i Gears of War", rekao je tijekom Gamescona 2023.

Halo je pretvoren u TV seriju koja je premijerno prikazana na platformi Prime Video, dok je Gears of War do danas dobio seriju stripova DC-ja, sedam romana i adaptaciju društvene igre.

Izvorna trilogija prikazuje kako se ljudi bore protiv podzemnog reptilskog humanoida poznatog kao Horda skakavaca u svijetu Sera koji je sličan Zemlji. Netflix je još prošle godine najavio da snima film Gears of War, no otada je bilo vrlo malo novosti o tome.

Tvorac Gears of Wara Cliff Bleszinski prihvatio je ponudu Zacka Snydera da režira projekt, ali ima jedan uvjet, koji, čini se, neće biti teško zadovoljiti. Naime, on je zahtijevao da Dave Bautista bude izabran za glavnu zvijezdu Marcusa Fenixa, a hrvač i glumac je već ranije izrazio da mu je želja utjeloviti Fenixa.

Pročitajte više