Zack Snyder želi snimiti film o najpoznatijem fiktivnom britanskom špijunu

Foto: Profimedia

REDATELJ Zack Snyder u nedavnom intervjuu izrazio je želju da snimi film o još jednoj kinematografskoj ikoni - Jamesu Bondu.

Kako prenosi MovieWeb, Snyder je poznat po svom vizionarskom pripovijedanju i dinamičnom vizualnom stilu. Njegova verzija filma o popularnom britanskom špijunu uključuje mladog Bonda prije nego što je postao 007. 

Redatelj je iskazao veliko zanimanje za prikaz Bondova karaktera istražujući njegove formativne godine mnogo prije nego što je postao agent. Ovo istraživanje ima za cilj prodrijeti u korijene i traume koje su oblikovale legendarnog špijuna.

"Bilo bi super vidjeti, recimo, 20-godišnjeg Jamesa Bonda. Skromne korijene od kojih potječe. Bez obzira na traumu iz mladosti koja vas čini sposobnim biti James Bond. Tu mora postojati nešto", komentirao je Snyder, prenosi MovieWeb. 

Snyderov Bond bio bi nešto drugačiji nego što smo dosad imali prilike vidjeti. Prikazao bi ga kao emocionalno složenijeg lika, a ne kao pravog mačo frajera, na kojeg padaju sve žene, te bi se detaljno pozabavio psihološkom dubinom lika. 

 

Pročitajte više