Zvijezda prednastavka The Witchera: Od ove scene mi je pozlilo, povraćala sam

Foto: Press

MINISERIJA The Witcher: Blood Origin, prednastavak The Witchera, na streaming platformu Netflix stiže 25. prosinca 2022. Trailer je objavljen prije dva dana i već je skupio više od milijun pregleda. Jednu od glavnih uloga u seriji ima Sophia Brown.

Oprez! Tekst sadrži spoilere

Sophia, koja glumi ratnicu Éile, nedavno je progovorila o seriji i otkrila od koje scene joj je pozlilo. Rekla je za Radio Times da je tijekom snimanja prve epizode serije morala jesti jelo od ribe i marcipana. U toj sceni Éile sjeda za stol s Fjallom (Laurence O'Fuarain) da pojedu riblju večeru, koju je opisala kao "užasnu". 

 

"Počelo je tako što sam morala jesti tu hladnu, mokru ribu. Ne mogu se sjetiti koja je to vrsta ribe bila, ali bilo je užasno", rekla je Sophia. U sceni o kojoj glumica priča Éile izvadi riblje oko i stavlja ga u usta te ono eksplodira. Za razliku od ribe, ta očna jabučica nije bila stvarna, već je bila napravljena od marcipana. 

"Napravili su nekoliko vrsta očiju od marcipana i stavili su šećernu prevlaku preko njih kao neku vrstu efekta", opisala je. Kaže da joj je zbog kombinacije okusa ribe i marcipana bilo loše pa su morali marcipan zamijeniti grožđem. 

Povraćala je pola sata

"Hladna riba i marcipan zajedno, to je kombinacija koja nikada ne bi trebala postojati. Pa su onda, nakon što sam pojela tri-četiri oka od marcipana, promijenili to u grožđe, koje je bilo puno bolje. No poslije sam povraćala otprilike pola sata. To je jedna od stvari za koje možete reći: 'Oh, moram to učiniti.' No ipak je bilo zabavno", rekla je.

Inače, serija se događa u zlatnom vilenjačkom dobu, 1200 godine prije vremena Geralta, Yennefer i Ciri. The Witcher: Blood Origin priča priču o sedmero stranaca koji se udružuju u borbi protiv nezaustavljivog carstva. Iako potječu iz zaraćenih klanova, Éile i Fjall moraju naučiti vjerovati jedno drugome. 

Pročitajte više