Zvijezde Lige pravde navodno neće reprizirati uloge u novom filmskom svijetu DC-ja

Screenshot: YouTube

ŠESTORKA koja je trebala konkurirati Marvelovim Osvetnicima, čini se, više se neće pojaviti u istom sastavu na velikim ekranima.

James Gunn i Peter Safran, novi šefovi DC-ja spremni su za novi početak filmskog svijeta ovih superheroja i njihovih zlikovaca. Najprepoznatljiviji likovi iz ovog svijeta, članovi Lige pravde, imat će potpuno nove glumce prilikom budućih ekranizacija. Ili barem tako kažu najnoviji izvještaji prema Varietyju.

Već se znalo kako je Henry Cavill otpao. Njega će u novom Supermanu, koji izlazi 2025. godine, zamijeniti David Corenswet. Posljednju ulogu Batmana, Ben Affleck imao je u ovogodišnjem filmu The Flash. Fanovi su se nadali kako će za njega biti mjesta u Gunnovom novom filmskom svijetu, no čini se da su te želje pale u vodu.

Jason Momoa ne vraća se ulozi Aquamana?

Ostala četvorka bila je pod znakom upitnika, no sada je stigla neslužbena potvrda da se neće pojaviti. Likovi Raya Fishera, Gal Gadot, Ezre Millera i Jasona Momoe neće biti dio budućeg filmskog svemira, zvanog DCU. Iako se Gadot borila za ostanak Wonder Woman kod Gunna, to na kraju neće biti ostvareno.

Jason Momoa najizgledniji je kandidat za ostanak u Gunnovoj viziji DCU-a. Međutim, to neće biti u ulozi Aquamana. Sve češće se spominje kako je Momoa u pregovorima oko uloge Loba, jednog od omiljenih likova fanova.

Lobo je vanzemaljac koji dolazi s planeta Czarnia. Opisuje ga se kao lika sa snagom Supermana i karakterom Wolverinea. Više naginje na stranu zlikovaca, stoga glasine govore da bi se mogao pojaviti u novom Supermanu. Daleko je to od bilo kakve potvrde, no Momou su fanovi već gurali da glumi Loba, što se u viziji Zacka Snydera nije ostvarilo.

Ipak, postoji nekoliko glumaca koji će se pojaviti, a bili su dio filmskog svijeta DC-ja pod okriljem Zacka Snydera. John Cena vratit će se ulozi Peacemakera, Viola Davis nastavit će glumiti šeficu Odreda otpisanih Amandu Waller te se očekuje povratak Xola Maridueñe kao Blue Beetlea u budućim projektima.

Pročitajte više