7 najboljih seksualnih poza za sva vaša raspoloženja

Foto: Pinterest

LJUTI ste, osjećate se divlje ili ste lijeni kao pas - nema problema – sve to zvuči savršeno za jedan brzinski seks kojem će okidač biti upravo vaše raspoloženje. Znate li kako najbolje iskoristiti svoju napaljenost, svoju tjeskobu ili lijenost? Znate li da svako raspoloženje ima i svoju pripadajuću seksualnu pozu?

Za start dobro osluhnite sebe – kako se osjećate? Kada odgovorite sebi na pitanje potražite najbolju pozu i krenite u akciju – iskoristite te osjećaje i pružite si seks za pamćenje.

Osjećate li se divlje?

Ako ste žena, naguzite se uz rub kreveta, a ako ste muškaraca, zgrabite svoju ženu za bokove, odgurajte je do ruba kreveta i otpustite svoju animalnu stranu pozom koja vam omogućuje divlje prodiranje, a ženi lakši užitak oko G točke.

A kada podivljate zajedno možda vam žena dozvoli i malo grublju igru s kosom i povremenim spenkanjem po guzi.

Ili možda romantično?

Zaljubljivost i romantičnost mogu biti okidač za savršen seks bez divlje penetracije, ali s jednako jakim učinkom. Legnite jedan prema drugom i draškajte se poljupcima i pogledima, pa se polako, pomalo konspirativno, sjedinite u jedno. Kontakt očima bit će vam dovoljan afrodizijak da nastavite u istom tonu sve do posljednjeg tihog krika.

Baš ste napaljeni?

Uh. Što da vam kažemo osim da iskoristite svoju napaljenost na najbolji mogući način – za kinky seks s dodacima. Oslobodite svoju maštu i dajte svom napaljenom mozgu da smišlja najluđe ideje. Vežite svoju partnericu za stolac i dajte joj „jezikovu juhu“ kontrolirajući njen orgazam i napaljujući je do točke u kojoj će vam poželjeti vratiti istom mjerom.

Ili ste možda baš jako lijeni?

Predivna je vijest da vam čak i žestoka lijenost može biti lijek za savršen seks i adrenalin koji će vas u desetak minuta pretvoriti u tornado željan akcije.

Poza? Pa misionarska naravno. Nema ništa loše u toj pozi, zar ne, posebno kada ste oboje baš lijeni. Možda ćete i početi statično, no to ne znači da ne možete tijekom seksa malo kružiti bokovima, oboje – i dati vam oboma 73 posto veće šanse za dobar misionarski orgazam.

Možda ste jednostavno samo sexy

Kada se ljudi osjećaju seksi najbolje ih je pustiti da to i dokažu. U seksu – pred ogledalom, s kontrolom partnera – dajući mu/joj priliku da uživa u seksu i pogledu na to cijelo sexy tijelo. Imate li ogledalo negdje u blizini kreveta dovedi svog partnera baš tamo i jednostavno mu se nataknite na krilo. Naravno, pritom ne budite grube – zavedite svog partnera laganim striptizom, dajte mu da uživa u pogledu i dodiru.

Iskalite se ako ste ljuti

Kada je žena ljuta, najbolje je da se dobro istrese na svog partnera – a u takvom raspoloženju nema bolje od jahaće poze. Ako ste ljuti baš na svog partnera ovo je savršen način da ga kaznite ritmom, pozom, tempom i dužinom samo po vašoj mjeri. Bez brige, možda ćete pritom razljutiti malo svog partnera, ali će vam i zahvaliti nakon svega. Baš kao i vi njemu, uz jedan mir-mir-mir-nitko-nije-kriv.

Pod stresom ste?

Nema bolje od seksa da vas rastereti stresa, ali ne baš u svakoj pozi. Za ovakav seks nema priprema. Dođite, djelujte, zatražite – odmah s vrata. Stojećki. S jednom nogom u zraku. U čvrstom i sigurnom zagrljaju. Tako ćete dobiti sve što trebate – od emocionalnog stiska do eksplozije koja će vam se umilno proširiti cijelim tijelom i riješiti vas tog stresa.

Divno je znati da čak i tjeskoba može biti okidač za savršen seks. 

Pročitajte više