Salomon City Trail – pobjegni od svakodnevne trkačke rutine

Foto: Press Foto

TRČANJE je vrsta rekreacije kojom se bavi sve više ljudi. Njime održavamo dobru fizičku formu, punimo tijelo energijom i iskušavamo svoje granice. Trčanje je omiljeno i radi svoje dostupnosti, jer teren je uvijek spreman, bez obzira gdje se nalazimo. Tereni kojima trčimo međusobno se razlikuju i dijele na dvije kategorije. Kod trail trčanja, odnosno trčanja izvan uređenih staza različite podloge i promjene terena postavljaju nam izazove na svakom koraku, dok izazove pri trčanju po uređenim stazama moramo postaviti sami. Zvuči neizvedivo?

CITY TRAIL™ predstavlja neprestano istraživanje jedinstvenih i neponovljivih puteva u svakom gradu. Betonski grad želimo pretvoriti u zanimljiv poligon za trčanje, gdje smo u svakom trenutku u potrazi za novim mogućnostima unapređenja treninga – tražimo nove staze za trčanje, različite podloge i zanimljive lokacije koje još nismo vidjeli. Slobodu i užitak trail tračanja prenosimo u gradsku okolinu.

S tom svrhom Salomon je razvio sasvim novu liniju trkačke opreme CITY TRAIL™, koja omogućava slobodu kretanja i iznimnu svestranost.

X-SCREAM

Otkrijte CITY TRAIL uz nove tenisice za trčanje! X-SCREAM tenisice oduševit će vas u trčanju po gradskim ulicama uz LT MUSCLE amortizaciju, jer se radi o iznimno laganom materijalu, koji odlično asporbira udarce i pomaže u prijenosu energije iz petnog dijela u odraz. Savršeno pristajanje garantira rastezljiva mrežica Sensiflex, smještena u prednjem dijelu tenisice za bolju kontrolu gibanja stopala u najkritičnijem predjelu. Savršeno obuhvaćanje stopala daje kombinacija Sensifit™ sustava i Quicklace® kevlarskih vezica, koja drži stopalo na pravom mjestu svo vrijeme trajanja aktivnosti. X-SCREAM tenisice namijenjene su svim trkačima koji trebaju više amortizacije, okretnosti i brzine na svakom koraku. Idealne tenisice za trčanje koje vas vode u istraživanje skrivenih gradskih avantura!

X-CELERATE

Ne bojte se novih avantura u vašem gradu! Počnite trčanje ispred svojih vrata i nastavite ulicama koje će vas odvesti do raznih trkačkih dogodovština. CITY TRAIL tenisice za trčanje X-CELERATE nude optimalnu kombinaciju amortizacije i odzivnosti, kao i zaštite i odličnog držanja. Amortizacija LT LIGHTWEIGHT garantira odlično absorbiranje udaraca, dok za odzivnost brine sustav OS TENDON, koji poboljšava prijenos energije iz petnog u prednji dio stopala za još veću brzinu. Contagrip® potplat garantira savršenu kombinaciju prianjanja i izdržljivosti u različitim vremenskim uvjetima. Zbog svog sastava omogućava iznimnu prilagodljivost i pouzdanost. Da bi stopalo uvijek bilo na pravom mjestu brine SENSIFIT ™ konstrukcija na vanjskom dijelu tenisice, u kombinaciji sa sustavom brzog i preciznog vezanja QUICKLACE™, koji optimalno raspoređuje pritisak na stopalu za još veću sigurnost pri trčanju na raznim podlogama. Bez obzira kud vas put odnese, uvijek ćete biti dobro opremljeni.

CITYTRAIL™ TRKAČKO DRUŽENJE

Imate li već svoj najdraži City Trail?

CITYTRAIL TRKAČKO DRUŽENJE je besplatno tjedno otkrivanje novih, dinamičkih ruta uz obilazak zanimljivih punktova u gradu. Trkački vodič pobrinut će se za zanimljive rute, savjete za poboljšanje tehnike trčanja i odličnu atmosferu. Moći ćete također testirati Salomon opremu za trčanje, poboljšati tehniku trčanja i sudjelovati u CITYTRAIL™ nagradnoj igri.

KADA? GDJE?

 
29.travnja, 2014 utorak 18:00 Britanski trg - Zagreb
 
6. svibnja, 2014 utorak 18:00 Britanski trg - Zagreb
 
13.svibnja, 2014 utorak 18:00 Britanski trg - Zagreb
 
20.svibnja, 2014 utorak 18:00 Britanski trg - Zagreb

Više informacija i prijave na http://citytrail.salomonrunning.com/cr/

Pridruži se CITYTRAIL TRKAČKOM DRUŽENJU i doživi svoj grad na nov i drugačiji način!
Više informacija na www.salomon.com/hr

PLUS!

Salomon nagrađuje 2 čitatelja Index Fita tenisicama! Sve što trebate napraviti je na mail index.nagrada@gmail.com poslati ime, prezime, adresu, broj telefona, broj tenisica i točan odgovor na pitanje: "Gdje će se održati CITYTRAIL trkačko druženje?" Sretno!

Pročitajte više