Ashley Graham otkrila zbog čega svoje tijelo još uvijek ne prihvaća u potpunosti

Foto: Instagram

NAJPOZNATIJI plus-size model na svijetu, Ashley Graham, još uvijek i sama uči kako zavoljeti vlastite nesavršenosti.

Iako se trudi ne obazirati se na negativne komentare na račun svog izgleda, priznaje da je oni ponekad ipak pogode. Naime, kako je otkrila u najnovijem intervjuu za Harper's Bazaar, još uvijek i sama nastoji potpuno prihvatiti vlastito tijelo, celulit i masne naslage.

Bez obzira na njezin uspjeh u plus-size industriji, priznala je da je još uvijek muče nesigurnosti vezane uz izgled.

"Uvijek sam bila transparentna o svojem tijelu, pogotovo o masnim naslagama i celulitu koji mi još uvijek mogu poljuljati samopouzdanje", priznala je manekenka te dodala kako nikada nije išla na terapiju zbog toga, ali vjeruje da je uvijek dobro razgovarati s drugima o stvarima koje vas muče. 

No samopouzdanje koje danas ima ponajprije može zahvaliti svojoj obitelji.

"Tijekom odrastanja nikada se nisam osjećala loše zbog vlastitog izgleda jer smo moja mama, dvije sestre i ja sve izgledale slično: bile smo vrlo krupne, bile smo vrlo glasne i vrlo otvorene. Uvijek su mi govorili da budem ponosna na to tko sam i nikad ne pokušavam biti ništa manje od toga", ispričala je slavna plus-size manekenka.

Također, otkrila je da je ponosna na sebe jer je i druge žene navela da hrabro podijele vlastite nesigurnosti, a na kraju i da ih prihvate. No uvjerena je kako se upravo zbog svojih oblina morala puno više potruditi kako bi uspjela u modnoj industriji. Kako kaže, njene kolegice se u puno manjoj mjeri susreću s negativnim komentarima.

"Uvijek sam morala gutati svakakva s*anja. Je li bilo teško probiti se? Radije bih rekla da je bilo vrijedno truda", zaključila je Ashley.

Na putu do onog što je danas naučila je i da je ne trebaju pogađati baš svi komentari.

"Slušam svoje fanove i cijenim njihove povratne informacije. Ne obazirem se na hejtere. Njihove riječi me ne pogađaju", odlučno je rekla te zaključila kako kada pogleda u ogledalo shvaća da može biti ponosna na sebe, svoje obline, svoj celulit, svoje tijelo upravo takvo kakvo je.

Pročitajte više