Bivši olimpijac pokazao nevjerojatnu transformaciju do koje je došao u godinu dana

NEKOLIKO godina nakon umirovljenja olimpijski trkač Nick Symmonds osjetio je potrebu ponovo se vratiti u ubojitu formu. Podvrgavao se različitim izazovima te je u godinu dana došao do nevjerojatne promjene.

37-godišnjak je na Instagramu objavio fotografiju i pokazao što je ostvario u 365 dana.

"Prije godinu dana izašao sam iz karantene debeo, dlakav i u groznoj formi. Uz poticaj obitelji i puno truda, stvari su se prilično brzo preokrenule", napisao je.

Na YouTubeu je objavio video u kojem je detaljnije opisao što je točno radio. Priznao je i da je transformacija djelomično nevjerojatnija jer se na početku izazova trudio snimiti što lošiju fotografiju. Međutim, jasno se vidi da je izgradio vidljive trbušne mišiće.

Symmonds kaže da je pet puta tjedno išao na CrossFit treninge. Radio je na mobilnosti, trčao, vozio bicikl i još mnogo toga. Promijenio je i prehranu, a eksperimentirao je i s povremenim postom kako bi ubrzao metabolizam i ubrzao sagorijevanje masnoća.

Sad je spreman nastaviti istim tempom. Štoviše, kaže da će se truditi uložiti još više truda i dovesti tijelo u bolju formu. U bliskoj budućnosti želja mu je podići 225 kilograma u mrtvom dizanju te pretrčati kilometar i pol u manje od pet minuta. 

Pročitajte više