Bodybuilderica zadivila transformacijom do koje je došla u 210 dana

Foto: TikTok

TIKTOKERICA i bodybuilderica Claire u samo 210 dana uspjela je ostvariti nezamislivo. Transformirala se do te mjere da se od obične djevojke pretvorila u bodybuilding natjecateljicu. Ojačala je tijelo, razvila mišiće, dotjerala se i popela na pozornicu pa su neki počeli nagađati je li riječ o istoj osobi.

Mlada Australka na natjecanju u bikiniju osvojila je četvrto mjesto pa naknadno snimila još jedan video kojim je pokušala dokazati da je doista ona na snimci koja je pokrenula lavinu reakcija. 

@cbailzfit Day 1 to 210, we made it on stage baby 🏆 #bodybuilding #gymtok #bikinigirl #naturalbodybuilding ♬ dźwięk oryginalny - 🧚‍♀️Zodiakara🧚‍♀️

"Mnogi su komentirali da nisam ja na pozornici jer se ne vide moje tetovaže. Osvjetljenje je toliko jako, a i imam dva ili tri sloja boje pa se ne mogu vidjeti", rekla je pa podijelila još jednu snimku koja je nastala iza pozornice tijekom natjecanja. 

@cbailzfit Reply to @bella.mk13 ♬ original sound - Claire

Iako su mnogi i dalje sumnjičavi, puno je više onih koji su je zasuli komplimentima i izrazili svoje divljenje prema njezinom uspjehu.

"Nevjerojatno, imaš se čime ponositi. Treba mi malo tvoje motivacije", "Kako si jaka, mentalno", "Odličan posao", pisali su.

Pročitajte više