Četiri navike koje je Miles Teller morao slijediti da bi se pojavio u novom Top Gunu

Foto: EPA

MILES Teller u glumačkom poslu je više od desetljeća, ali njegov posljednji projekt, Top Gun: Maverick, donio mu je najzapaženiju ulogu. U sceni na plaži Teller je skinuo majicu i tako postao tema vrućih razgovora.

35-godišnjak je tijekom snimanja filma pokazao besprijekornu fizičku formu, koja je rezultat obilnih treninga, ali i stroge prehrane. U intervjuu za JOE, Teller je otkrio kroz što je točno prošao da bi osvojio vojsku obožavatelja ulogom pilota borbenog zrakoplova.

Klonio se piva

Poznato je da su mnoge slavne osobe izbacile alkohol iz svog jelovnika, a Teller je među njima. On je svjestan da ispijanje piva ima mnogo nuspojava koje ne pomažu tijelu da ostane u dobro formi.

Osim što od piva možete dobiti pivski trbuh, ono povećava glad i šanse za nadutost. Također, osobe koje redovito piju pivo izložene su riziku od drugih problema kao što su češće obolijevanje i tjeskoba, a čini nas i pospanima.

Izbacio je pizzu

Teller je za film morao dovesti razinu tjelesne masti na samo 9 posto. Za doručak bi pojeo šest jaja, nakon vježbanja popio shake, a konzumirao je i dva ručka koja su se sastojala od pilećih prsa, brokule i krumpira. Potom bi nešto prizalogajio, a za večeru je jeo ribu ili odrezak.

Najteže mu je palo što je morao izbjegavati pizzu. Dok se ostatak filmske ekipe prepuštao nezdravoj prehrani, Teller ih je samo promatrao.

Slijedio je režim Hugha Jackmana

Posljednje je metoda koju nitko ne preporučuje ako ne trebate dovesti tijelo u formu dostojnu važne filmske uloge. Teller je za novi Top Gun dosegao težinu od 83 kilograma, a udio tjelesne masti smanjio na 7 posto, što je 2 posto manje od očekivanog. Priznao je da je radio sve što i Hugh Jackman kada se pripremao za Wolverinea.

Prvo, poslužio se trikom koji pomaže da izgledate mršavije. Dehidrirao se kako bi izbacio vodu iz tijela, a onda bi uoči snimanja popio nešto sa šećerom.

"Kad vašem tijelu nedostaje šećera, soli i ostalog, popijete limenku Coca-Cole, odjednom vam se tijelo zategne i dobijete željeni izgled", rekao je.

Slično, Jackman je za film Logan povećao unos vode prije snimanja, a onda bi, 36 sati prije nego što se morao pojaviti pred kamerama bez majice, prestao piti. Tako je smanjivao težinu, ali i naglasio: "Nemojte to raditi kod kuće."

Pročitajte više