Djevojka koju ni mama nije mogla prepoznati pokazala zadivljujuću transformaciju

CORA Henderson početkom 2020. dosegla je težinu od 95 kilograma. Ta 21-godišnjakinja zaposlila se kao stjuardesa, pa je svaki dan jela u McDonald’su.

"Prije leta to je bilo najjednostavnije. Znala sam da je ta navika nezdrava, ali nisam to shvaćala sve dok nisam postala neprepoznatljiva", ispričala je medijima. 

Naime, nakon što ju je mama početkom prošle godine, kad se vratila u Australiju, pokupila na aerodromu, nije je mogla prepoznati.

"U šest mjeseci sam se užasno udebljala. Mama me je ispitivala što se događa. Bilo je to grozno čuti i natjeralo me je da već idući dan promijenim navike", prisjetila se Cora. 

Promijenila je prehranu, upisala se u teretanu, pa u godinu dana skinula 30 kilograma. Sada je na zdravih 65. 

"Prvo sam se fokusirala na kardio. Kad sam stala na traku za trčanje, nisam mogla izdržati više od 20 sekundi", dodaje.

Upisala je i HIIT te plesni trening. Ubrzo se odvažila i dizati utege. 

"Najteži dio bio je biti dosljedna i ići u teretanu svaki dan. Bila sam oštra prema sebi. Ako sam propustila jedan dan, osjećala sam krivicu. Motivaciju sam nalazila u fotografijama 'tijela iz snova', koje sam postavljala kao pozadinu na mobitelu", ističe. 

Kad je dosegla težinu od 75 kilograma, stagnirala je. To je dovelo do frustracija.

"Ipak sam uspjela skinuti i tih posljednjih 10 kilograma. Važno je sjetiti se da to ne može postići nitko drugi, samo vi i samo za sebe. Nećete ništa ostvariti budete li sjedili i čekali. Fokusirajte se na prehranu, vježbajte i budite uporni", savjetuje ova mlada djevojka drugima koje čeka isti put.

Pročitajte više