Domaća glumica oduševila figurom i otkrila kako je skinula 15 kilograma

ANA Begić Tahiri krajem prošle godine skinula je 15 kilograma. Sada je otkrila u čemu je tajna.

"Mogu reći kako sam napokon, nakon dugo vremena, zadovoljna svojim izgledom, ali i osjećajem u vlastitom tijelu. Bila je to jedna poštena borba, s puno uspona i padova, iz koje sam izašla s 15 kilograma manje. A kod svake borbe bitno je imati dobru podršku koju sam svakodnevno pronalazila u sebi najbližim ljudima", napisala je.

Da je promjena vidljiva, najbolje dokazuju komentari njezinih pratitelja koji su se nanizali na Instagramu.

"Pa gdje si ‘nestala’, ženo", "Izgledaš fenomenalno", "Predivna! Dokaz da su godine samo broj i da nikada nije kasno", "Bomba", neki su od njih.

U emisiji Zdravlje na kvadrat glumica je otkrila da je mnogi kritiziraju jer nikada ne doručkuje, a večera nakon predstave jer "punog trbuha nije baš lako glumiti". Voli jesti gotovo sve.

"Danas smo pričali o tome na probi u kazalištu. Da imaš jedno jelo koje bi izabrao da jedeš doživotno, bila bi sarma jer tu imaš i meso i zelje i rižu! I prodala bih se za slatko", dodala je.

Što se tjelovježbe tiče, kardio ne voli, dok uživa u tri vježbe. Jedna od njih je plank, koji može držati do 3 minute, ali mijenjajući pozicije.

"Jako volim mrtvo dizanje. To je moja zapravo najdraža vježba, a ova treća je agresija, bacanje lopte u pod. To je moja ultimativna", otkrila je.

Pročitajte više