Drew Barrymore priznala da ju je mama s 13 godina zatvorila u psihijatrijsku bolnicu

DREW Barrymore je odlučila progovoriti o tome kako je, u dobi od samo 13 godina, smještena na psihijatrijski odjel.

"Odlazila sam u klubove, a ne u školu i krala mamin automobil i, znate, bila sam izvan kontrole", priznala je 46-godišnja glumica gostujući u showu Howarda Sterna.

Kako je ispričala, zbog svega toga ju je mama odvela u psihijatrijsku bolnicu gdje je provela čak 18 mjeseci.

"Bila sam godinu i pol u bolnici Van Nuys Psychiatric i tamo niste mogli raditi probleme. Ako to učinite, bacili bi vas ili u obloženu sobu (mala prostorija obložena mekanim materijalom kako bi se spriječilo samoozljeđivanje pacijenata) ili stavili na nosila i vezali", tvrdi glumica.

Zvijezda Charliejevih anđela je objasnila i zašto ju je njezina majka Jaid Barrymore odlučila poslati u psihijatrijsku bolnicu.

"Mislim da je stvorila čudovište i da nije znala što bi s tim čudovištem", rekla je. "To su bili njezini posljednji trzaji. Stvarno sam bila izvan kontrole i opraštam joj što je to odlučila. Vjerojatno je osjećala kao da se više nema kamo okrenuti."

Barrymore je kasnije izbacila majku iz svog života, što je nazvala "najgorom boli koju je ikad osjetila". Ipak, u međuvremenu su se pomirile te glumica kaže da danas prema majci osjeća "empatiju i razumijevanje".

Unatoč svemu tome, Barrymore je zaključila kako je odlazak u psihijatrijsku bolnicu, "na bolestan način", bilo najbolje što joj se dogodilo jer ju je smirilo, prenosi People.

Pročitajte više