Evo što zlatne djevojke Hollywooda pojedu u jednom danu

FOTO: Instagram

HOLIVUDSKE glumice na razne načine održavaju svoju liniju. Premda mnogi misle da one jedu jako malo kako bi održale vitku liniju, njihovi jelovnici su obilni, ali jako zdravi. Svoja tijela mogu zahvaliti i napornom vježbanju. 

Evo što sve jedu holivudske dive.

Julia Roberts je u intervjuu za magazin People izjavila da dan započinje obilnim doručkom. Najviše voli jesti tost, avokado, jaja, voće i popiti kavu. Poslije toga pojede laganiji ručak, a za večeru proteinske namirnice. Idealna večera joj je losos, avokado, smeđa riža i čaša vina. Naglasila je i kako voli tjesteninu i dobar kolač.

Emma Stone je u više navrata naglasila kako ne pazi na prehranu i kako voli puno jesti. Za magazin S je izjavila kako smatra da je za psihičko zdravlje loše odricati se omiljene hrane. Dodala je i kako obožava jesti kinesku hranu.

Angelina Jolie je u zadnje vrijeme na meti kritičara zbog svoje male tjelesne težine. Strani mediji pišu kako dnevno jede tek 600 kalorija i kako dan započinje kokosovim uljem i pahuljicama. Voli jesti odreske i piti proteinske napitke, piše Mashed.

Emma Watson najviše voli jesti meksičku hranu, piti gin tonic i slaba je na čokoladne namaze. Za časopis Marie Claire je izjavila da voli sama kuhati i da joj je velika želja završiti tečaj kuhanja.

Jennifer Lawrence ne krije da voli jesti fast food. Oskarovka voli jesti pizzu i pomfrit te u intervjuima često spominje svoju ljubav prema McDonald'su.

Za razliku od Lawrence, Naomi Watts drži strogu dijetu i pazi na prehranu kako bi izgleda besprijekorno na crvenom tepihu. Ipak, voli se opustiti kad je na odmoru i na putovanju.

Reese Witherspoon svaki dan radi smoothieje, voćne čajeve i kavu. Tvrdi da ne pazi što jede i da ne drži dijetu jer trenira šest puta tjedno, piše Mashed.

Pročitajte više