Fitness trenerica isprobala intenzivan trening Zaca Efrona za ulogu u Baywatchu

IAKO je Zac Efron oduvijek dosljedno održavao kondiciju, značajnu pozornost stekao je 2017. svojom ulogom u Baywatchu. Za taj film izgradio je veće mišiće nego ikad prije. U međuvremenu je više puta istaknuo da su i plan prehrane i treninzi za tu ulogu bili vrlo zahtjevni.

"Shvatio sam da kad završi snimanje, više nikad ne želim biti u tako dobroj formi. Bilo je toliko teško", izjavio je.

No to nije spriječilo fitness entuzijaste da iskušaju taj zahtjevan trening koji je Efron iscrpio. Njegovu rutinu odlučila je isprobati i kondicijska trenerica Lucy Davis.

"Ovo su astronomske količine ponavljanja, nikad to inače ne bih radila. Sa zagrijavanjem imam oko 800 ponavljanja", rekla je na početku izazova, kad je proučila program.

Trening uključuje brojne vježbe, s dopuštenim odmorom u trajanju od 90 sekundi između svake runde. Vježbe koje se izvode su podizanje bućica, čučnjevi s girjem, rusko mrtvo dizanje, trbušnjaci…

"Doista je bilo teško, ali dobro se osjećam. Vidim zašto je to morao raditi za ulogu u Baywatchu, ali definitivno se može reći da je njegova prehrana odigrala veliku ulogu", zaključila je Davis.

Izazov kojem se podvrgnula pogledajte u nastavku.

Pročitajte više