Glumac priznao da teško vraća kile nakon što je drastično smršavio za Stranger Things

Foto: EPA

DAVID Harbour transformirao se do neprepoznatljivosti za ulogu u seriji Stranger Things. Za Netflixov hit, u kojem glumi šefa policije Jima Hoopera, skinuo je čak 36 kilograma i sada se bori s vraćanjem na zdravu težinu.

"Radio sam osam mjeseci s osobnim trenerom kako bih se transformirao, a zatim još godinu dana kako bih izdržao kroz pandemiju", objavio je na Instagramu uz fotografiju kojom je usporedio izgled prije i poslije.

"Bila je to teška i uzbudljiva vožnja, mijenjali smo planove prehrane i stilove vježbanja", dodao je.

Četvrta sezona Stranger Thingsa smještena je u ožujak 1986., osam mjeseci nakon bitke kod Starcourta kojom je završilo finale treće sezone. Kako se otkriva u seriji, Hooper je to vrijeme proveo u zatvoru, gdje su ga mučili službenici ruske vlade. Osim što je u nekim scenama bez majice Hooper dramatično mršav, prekriven je i ožiljcima.

47-godišnji glumac tako je sa 122 kilograma pao na 86. Priznaje da je svjestan da takvo variranje s težinom nije zdravo.

"Uskoro ću morati odustati od toga, ali zabavan dio posla je živjeti neko vrijeme u drugoj verziji svoje kože", pojasnio je.

Duga je povijest holivudskih glumaca koji su dobivali na težini ili mršavjeli za uloge u filmovima i serijama. Primjerice, Tom Hanks je skinuo 25 kilograma za Castaway, dok je Hilary Swank nagomilala 8 kilograma mišića kako bi glumila boksačicu. Ovdje možete doznati više o najekstremnijim metodama mršavljenja slavnih zvijezda za kultne uloge.

Pročitajte više