Glumica Jennifer Aniston poručila da ljepota nije u tijelu koje nosi veličinu 36

Foto: Splash

SLAVNA glumica poručila je društvu da prihvati žene svih oblika tijela, a ne samo one koje nose odjeću veličine 36.

“Sviđa mi se što su organizatori izbora za Miss Amerike izbacili dio natjecanja koji se odvija u kupaćim kostimima. Vrijeme je da prestanemo razmišljati da ljepota tijela dolazi u veličini 36, odnosno određenim standardima kada su u pitanju mjere stražnjice, struka ili nekog drugog dijela tijela”, poručila je Aniston i dodala: “To je zastarjelo. Završili smo s tim. Krenimo dalje.”

Aniston i sama nosi odjeću veličine 36, ali je ipak često posramljuju. 2016. godine morala je objašnjavati da nije trudna već da je samo pojela burger nakon što su internetom počele kružiti njezine fotografije u bikiniju. 

“Bila sam dijete kojem su se drugi rugali. To je bio neobičan period u petom, šestom i sedmom razredu. Bila sam mrvicu bucmastija i to je bio razlog. Djetinjstvo je osjetljivo razdoblje života”, prisjetila se glumica koja danas više nema frustracije zahvaljujući boksu.

“Boks je odličan način za izbaciti agresiju. Mentalno se opustite od svega. Imate one trenutke kada zamišljate ispred sebe osobu koju udarate”, rekla je. 

“To je oblik vježbanja kojim se, osim s jogom, najduže bavim. Poseban je taj mentalni aspekt boksa. Mora vam raditi mozak, nije kao da samo sjedite na biciklu. Nevjerojatno je”, zaključila je popularna glumica.

Pročitajte više