Gwyneth Paltrow otkrila koliko je kilograma dobila tijekom izolacije

ČINI se da ni slavne dame nisu imune na skupljanje kilograma. Tako je Gwyneth Paltrow otkrila da je dobila čak šest i pol kilograma i to tijekom devet mjeseci koje je zbog pandemije provela kod kuće.

"I u crijevima mi je bio kaos", priznala je gostujući u emisiji In Goop Health.

"Ali jednostavno nisam htjela ništa poduzeti po tom pitanju", dodala je otkrivši kako je cijelo vrijeme uživala u "vinu, tjestenini, keksima, krekerima i siru".

Sve to je rezultirao plusom na vagi, ali i određenim zdravstvenim problemima.

"U siječnju sam obavila neke testove koji su pokazali stvarno visoku razinu upale u tijelu. Stoga sam se obratila jednom od najpametnijih stručnjaka koje znam na ovom području, praktičaru funkcionalne medicine dr. Willu Coleu", napisala je još u siječnju te je dodala: "Nakon što je vidio sve moje laboratorijske nalaze, objasnio je da je to slučaj u kojem će put do izlječenja biti dulji nego inače." 

Osim što je "puno kuhala", 48-godišnja glumica je podijelila da sada uzima i dodatke koji joj pomažu očuvati zdravlje crijeva.

"Osjećam se dobro zbog svega što radim, kao da je to poklon tijelu. Imam energije, vježbam ujutro i koristim infracrvenu saunu što češće mogu, a sve u službi liječenja", napisala je.

Zahvaljujući upornosti i discipliniranosti već je izgubila pet kilograma, a promjena je očita.

Pročitajte više