Holivudska glumica danas slavi 50., a figuru duguje treningu kojem je vjerna godinama

GWYNETH Paltrow danas slavi 50. rođendan. Holivudska glumica nekoliko dana uoči rođendana na Instagramu je podijelila fotografiju na kojoj skače u bikiniju te priznala da je njezino tijelo "zbirka tragova i nepravilnosti".

"Prihvaćam tragove i opuštenu kožu, bore. Prihvaćam svoje tijelo i oslobađam se potrebe da budem savršena, izgledam savršeno, prkosim gravitaciji, prkosim logici, prkosim čovječanstvu. Prihvaćam svoju ljudskost", napisala je.

Mnogi su pohvalili njezinu odličnu formu, kojom bi posramila i upola mlađe. A s obzirom na to da je majka dvoje djece, ne čudi da izaziva oduševljenje svojom vitkom figurom.

Paltrow godinama vježba u svojoj kućnoj teretani, vodeći se savjetima trenerice Tracy Anderson, koja je svojom fitness metodom stekla brojne poklonike diljem svijeta, uključujući Madonnu, Victoriju Beckham i Tracee Ellis Ross.

Tracy i Gwyneth počele su surađivati nakon što je Gwyneth rodila svoje drugo dijete, sina Mosesa, 2006. godine i borila se da smršavi 10 kilograma. Nakon jedne sesije s Tracy, Gwyneth se navukla na plesni kardio trening koji radi na svim mišićima u tijelu.

Prema Anderson, pokreti koji se izvode djeluju protiv starenja, pospješuju zatezanje kože i kondicioniranje mišića, a rezultati su vidljivi vrlo brzo. Satovi se održavaju u studijima na Manhattanu, u Hamptonsu i Los Angelesu, kao i online. 

Pročitajte više