Hrvatska J.Lo otrčala 20 kilometara pa poručila: U životu ne ide sve kako bi htjeli

ECIJA Ojdanić je dosad nebrojeno puta pokazala da je u zavidnoj formi, a to može zahvaliti redovnim odlascima u teretanu. No osim toga, vozi i bicikl, a obožava i trčanje pa je tako već sudjelovala i u maratonima. Zbog svoje ljubavi prema aktivnom životu i vitkoj liniji, obožavatelji su je odavno prozvali hrvatskom J.Lo.

Kako kaže, upravo je trčanje njezina omiljena "terapija" pa ne čudi što rado stavlja nove izazove pred samu sebe. Tako se nedavno pohvalila otrčanom dionicom od 22 kilometra, a nedugo nakon toga je odradila i impresivnih 30 kilometara.

No sada je odlučila progovoriti i o drugim stvarima, nedostatku motivacije i snage, s kojima se i sama susreće.

"Ovo je podsjetnik na situacije u životu kad ne ide sve kako bi htjeli", tim je riječima započela svoju objavu.

"Danas smo trebale odraditi 20 km u brzom tempu. Sat je zvonio u 6. Nije bilo kiše. Probudila sam se mrtva umorna. Ali nisam htjela propustiti trening. Nakon 10 km, krene umor ogromnih razmjera. Kiša, ali dogurala sam do kraja. Ne u željenom tempu, ali sam istrčala 20 km. Prije 2 tjedna istrčala sam 30 km kao od šale, a sad se kilavim na 20 km", opisala je domaća glumica.

"Nije mi žao ovog “neuspjeha”. Jer treba trčati i kad ti nije dan. Kao što i u životu treba ići dalje i onda kad bi se najrađe zavukao u mišju rupu. Jer sve prođe, i umor, i kiša, i tjeskoba. A život se nastavlja u svojoj ljepoti", motivacijski je zaključila.

Unatoč njezinom nezadovoljstvu odrađenim treningom, nije nedostajalo komplimenata i komentara podrške njezinih pratitelja.

 

Pročitajte više