Hugh Jackman pokazao kako se vraća u formu dostojnu Wolverinea

Screenshot: Instagram

Ako ste mislili da Hugh Jackman može usporiti jer ima 55 godina, prevarili ste se. Glumac se vraća u formu za ulogu Wolverinea u filmu Deadpool 3, koji bi trebao doći u kina 26. srpnja 2024.

Svakodnevno trenira kako bi izgradio snažne mišiće, a mrtvo dizanje mu je omiljena vježba za što brže rezultate. Svaki put kada krenete uzeti kutiju, torbu, dijete, malog psa ili bilo što drugo, radite mrtvo dizanje. Ili biste barem trebali.

Mnogi ljudi podižu predmete s tla na pogrešan način, povlačeći se isključivo leđnim mišićima, a ne koristeći noge i ostatak tijela. Izvođenje mrtvog dizanja može vas naučiti podizati stvari na ispravan način - savijte se u kukovima, držite tijelo zategnutim, leđa ostaju ravna i uključuju se mišići nogu. Tako se smanjuje rizik od ozljede tijekom obavljanja nekih od svakodnevnih aktivnosti.

Deadpoola će utjeloviti Ryan Reynolds koji također marljivo trenira. Za pomoć se obratio treneru slavnih Donu Saladinu, s kojim je surađivao i na dva prethodna filma iz franšize.

 

Pročitajte više