Influencerica kojoj je dijagnosticiran rak želuca dijeli prve simptome

IAKO je rak želuca nekad bio bolest ljudi starije životne dobi, liječnici upozoravaju kako danas od njega sve češće obolijevaju mlađe osobe. Jedna od njih je i influencerica Lys koja je na svom TikTok profilu objavila video te u njemu podijelila simptome koji su zapravo bili znakovi raka želuca.

@lys_beee Part 1/3 of my cancer symptoms. Skip to 1:00 if you dont need the disclaimer 😂 #cancer #fcancer #gastriccancer #symptoms ♬ original sound - Lys B

Kako je objasnila u videu koji je vrlo brzo postao viralan i trenutno ima čak 8.6 milijuna pregleda, svoje iskustvo dijeli kako bi upozorila ljude na neobične simptome koji su je na kraju doveli do dijagnoze raka želuca.

''Prvi simptom koji sam imala bio je umor. Cijelo sam se vrijeme osjećala iscrpljeno, što za mene nije normalno jer sam dotad uvijek imala mnogo energije. Međutim, počela sam osjećati toliki umor da sam odlazila na spavanje čim bih se vratila s posla. Osim umora, drugi simptom bili su mi ubrzani otkucaji srca, što sam zapravo vidjela na svom pametnom satu'', otkrila je Lys kojoj je sve to bilo čudno pa je otišla liječniku.

Iako su joj na početku čak i liječnici govorili kako je sve u redu i da su njezini simptomi samo posljedica stresa, kasnije se ispostavilo da influencerica boluje od raka želuca. Trenutno prolazi kroz kemoterapiju, a svoj napredak redovito dijeli sa svojim pratiteljima.

Pročitajte više