Izgubila 76 kilograma, a sad traži donacije za operaciju uklanjanja viška kože

Foto: Facebook

VIŠAK kože jedan je od najčešćih problema s kojima se ljudi susreću nakon drastičnog gubitka kilograma. Štoviše, ponekad upravo zbog njega imaju još manje samopouzdanja nego što su ga imali prije transformacije.

Isto to se dogodilo 32-godišnjoj Steff Kent koja je uz pomoć operacije želuca uspjela izgubiti impresivnih 76 kilograma. Ipak, ostalo joj je gotovo sedam kilograma kože viška.

Kako si sama ne može platiti operaciju uklanjanja viška kože, odlučila je potražiti pomoć od potpunih stranaca. Sporna operacija košta 17 tisuća funti (oko 136 tisuća kuna), a ona neznance traži da joj doniraju čak 15 tisuća (oko 120 tisuća kuna).

Kako kaže, tek nakon tog zahvata imala bi tijelo iz svojih snova.

"Uklanjanje kože skroz bi mi promijenilo život. Cijeli sam život postepeno postajala sve veća bez obzira na napor koji sam ulagala u vježbanje ili dijete", rekla je te dodala kako nikada nije imala dovoljno samopouzdanja da nosi suknju ili kratke hlače.

Iako je oduvijek tvrdila da vodi aktivan život, koliko joj to njena kilaža dopušta, pa čak i da odlazi u teretanu te trči maratone, čak ni liječnici joj nisu vjerovali.

Ipak, kaže da joj višak kože više smeta pri vježbanju i normalnom životu nego što je to bio slučaj s viškom kilograma. Upravo zato se želi podvrgnuti operaciji i napokon zavoljeti svoje tijelo.

"Ovo je prvi put da sam sebe stavila na prvo mjesto. Trčala sam maratone u dobrotvorne svrhe i učinila puno stvari za druge ljude", ispričala je Steff koja je dosad prikupila 290 funti, piše The Sun.

Pročitajte više