Jelena Veljača brutalno spustila trolu: "Dobro je prošao jer sam u zen zoni"

LJETNE dane Jelena Veljača odlučila je iskoristiti za postizanje unutarnjeg mira pa se posvetila jogi.  

Na otoku Visu je posvećena joga retreatu tijekom kojeg meditira i vježba jogu te se tako opušta, smanjuje napetost, ali i poboljšava tjelesnu kondiciju i izdržljivost.

Bajkovitim fotografijama se pohvalila i na društvenoj mreži Instagram uz hešteg “joga mi je spasila život”. Međutim, u moru oduševljenih komentara njenih pratitelja, našao se i jedan ne tako laskav.

“Ni dobro, ni loše”, napisao je.

Veljača je vrlo brzo odgovorila: “Baš mi je žao što moje tijelo ne odgovara ukusu nepoznatog muškarca koji me svojevoljno prati na Instagramu. NOT. Za sve mlade cure koje ovo čitaju: vaše tijelo je predivno i ne postoji ni na Instagramu ni u stvarnosti zbog muškaraca ni da biste njih impresionirali ili zadovoljavali.”.

Komentarom je naišla na odobravanje drugih korisnika pa je nastavila u istom tonu: “Znači još je dobro prošao jer sam na yoga retreatu pa sam u zen zoni. Ono, odmaknite se od ženskih tijela i komentara istih, sve dok vas se ne pozove da uživate u njima. Ono javni ružni komentar nepoznate žene, u njezinom prostoru. Da sam mu mama, bilo bi me sram. Toliko od mene. Puse s Visa.”.

Pročitajte više