Jenna Jameson otkrila istinu nakon gubitka 36 kilograma: "Ne izgledam ovako"

Foto: Instagram

OTKAKO je zahvaljujući kombinaciji ketogene dijete i povremenog posta smršavjela 36 kilograma, Jenna Jameson ponosno objavljuje svoje fotografije. Međutim, iza vitkog izgleda kakvim se hvali na društvenim mrežama stoji jedna tajna koju je sada odlučila razotkriti.

"Djevojke moje, pronađite svoje kuteve. Prava istina je da ne izgledam ovako dok hodam okolo. Ovo je poza. Uvijek to imajte na umu kada gledate fotografije. Većina modela zna koja im poza odgovara", iskreno je napisala bivša zvijezda filmova za odrasle uz fotku na kojoj nosi crni bikini i pokazuje tanke ruke, ravan trbuh i vitke noge.

Nakon toga je objavila još jednu fotografiju kojom je dokazala da je u pravu.

"Evo kako jedna poza može učiniti da se vaše noge doimaju dužima i vitkijima. Vidite kako sam nogom zakoračila prema ogledalu? Zbog toga izgledaju puno duže. To je mala promjena kuta", pojasnila je.

Jameson je na dijetu krenula u travnju prošle godine nakon što se mjesecima borila s viškom kilograma koje je nakupila u trudnoći.

"Mislila sam da sam bila seksi. Bila sam u pravu", njena je poruka kojom je dala do znanja da je savladala najvažniju lekciju, a to je voljeti sebe i svoje tijelo bez obzira na veličinu.

"Nikad mi nije bio cilj smršavjeti da bih zadovoljila društvo. Ne bi trebao biti ni vaš. Važni su zdravlje, naša djeca, dugovječnost", zaključila je.

Pročitajte više