Jennifer Lopez i Shakira zadivile treninzima kojima se pripremaju za Super Bowl

Foto: Instagram

SUPER Bowl 2020. je iza ugla i dok se mnogi obožavatelji za taj sportski spektakl pripremaju kupujući nezdrave grickalice i alkohol te zašećerene, gazirane sokove, dvije zvijezde koje će nastupiti u showu u poluvremenu utakmice ozbiljno odrađuju posljednje pripreme prije nastupa.

Shakira i Jennifer Lopez na Instagramu su podijelile snimke koje pokazuju njihove pripreme. J. Lo je odjenula kratki sportski top pa su obožavatelji odmah poludjeli za njenim toniranim trbušnim mišićima.

Shakira, koja će nastupiti zajedno s Lopez, isto je otkrila kako izgledaju njezine pripreme.

Objavila je fotografiju s probe na stadionu, a nakon toga video u kojem glumi quarterbacka i baca loptu svojoj prijateljici.

Shakira je pojačala odlaske u teretanu da bi se u potpunosti pripremila za nastup, a prošlog tjedna je objavila i video u kojem pokazuje vježbe s utezima koje trenutno radi dok joj se djeca u pozadini igraju.

Dvije latino dive će prvi put u svojim karijerama nastupiti zajedno i upravo zato su obećale spektakl. Očito je da je ovaj duo spreman za pozornicu i za predstavljanje svoje kulture.

"Mislim da je jako važno da dvije Latinoamerikanke budu glavni dio nastupa u poluvremenu, pogotovo sad u ovoj, Trumpovoj Americi", rekla je Lopez časopisu L.A. Times još u studenom i dodala: "Samim time, za mene je ovo nešto što me čini uzbuđenom."

Super Bowl je na rasporedu u noći s nedjelje na ponedjeljak, a sukobit će se San Francisco 49ers i Kansas City Chiefs.

Pročitajte više