Jessica Simpson pokazala impresivnu transformaciju nakon gubitka skoro 50 kilograma

GLUMICA i pjevačica Jessica Simpson neprepoznatljiva je nakon što je skinula skoro 50 kilograma. 39-godišnjakinja je objavila fotografiju kojom je pokazala kako provodi vrijeme u karanteni, ali i nevjerojatno tijelo kojim se može pohvaliti nakon mjeseci pomno planirane prehrane i treniranja. 

Podsjetimo, Simpson se nakon rođenja trećeg djeteta obvezala riješiti nakupljenih kilograma. Nakon samo šest mjeseci bila je lakša nevjerojatnih 45 kilograma. Pomogao joj je trener Harley Pasternak.

“Poanta je usvojiti zdrave navike i pridržavati ih se. Svaku večer, prije nego što legne u krevet, Jessica mi šalje e-mail kojim mi daje do znanja da je zadovoljila sve uvjete koje smo zacrtali za taj dan. Tako ide spavati s osjećajem zadovoljstva i uspjeha. Ona je uspjela ostvariti ono najvažnije, a to je hraniti se pravilno. Nusprodukt je gubitak 45 kilograma”, ispričao je za časopis People Pasternak koji stoji iza figure mnogih poznatih i slavnih.

Što se tiče treniranja, u početku je puno hodala, a onda krenula tri puta tjedno odlaziti u teretanu gdje je trenirala po 45 minuta. 

Jela je tri obroka dnevno i dvije užine. U svaki obrok je uključivala proteine, vlakna i zdrave masti, a užine su bile kombinacija proteina i vlakana ili proteina i masti.

Sudeći po njenoj figuri, jasno je da se isplatilo.

Pročitajte više