J.Lo vitko tijelo i mladolik izgled može zahvaliti svima dobro poznatom piću

JENNIFER Lopez djeluje kao da nije ostarjela ni dan. Iako ima 53 godine, izgleda kao da prkosi neizbježnom procesu starenja. S doktorom Ozom razgovarala je o svojim tajnama koje ju održavaju vitkom i mladom.

"Pijte puno vode. Vjerovali ili ne, pomoći će vam u upravljanju težinom, održat će vas hidriranima i meni pruža dobar osjećaj", izjavila je.

Umjesto da u danu popije kavu, čaj ili sok, ona pije samo vodu.

"Pijem je cijeli dan, cijelo vrijeme. To je jedino što pijem", dodala je.

Njezin savjet može isprobati svatko tko želi vitku liniju i mladoliku kožu. Dr. Oz upitao je J.Lo o još nekim životnim navikama kojih se pridržava. Pjevačica je tako otkrila da ne puši i ne pije te da spava između sedam i devet sati u noći.

"Voljela bih spavati do 11, ali rijetko si to mogu priuštiti. Obično ustajem između 6 i 8", otkrila je.

Prema studiji objavljenoj u The Journal of Clinical and Aesthetic Dermatology, pijenje i pušenje mogu jako postarati ljude, ali na različite načine.

"Pušenje se povezuje s pojačanom pojavom bora na čelu, nazolabijalnih bora, perioralnih bora, kao i s podočnjacima, udubljenjima suznih kanala te smanjenom punoćom usana. Obilna konzumacija alkohola uzrokuje otečenost ispod očiju, gubitak volumena srednjeg dijela lica i povećanu vidljivost krvnih žila", navode stručnjaci.

Pročitajte više