Kada saznate pravu istinu o ženi sa slike, ostat ćete jako iznenađeni

Foto: Instagram

INTERNET je jako zbunjen.

Sredinom svibnja ove godine prenijeli smo vam priču o 49-godišnjoj Lui Yelin, knjižničarki iz kineske provincije Henan koja izgleda kao djevojčica te je tako brzo postala prava internetska senzacija.



Zbog zategnutog tijela i lica bez bora, ne čudi što joj nitko ne vjeruje da polako ulazi u šesto desetljeće, a mnogi su za 22-godišnjeg sina mislili kako joj je - dečko.

"Ako se ne znojiš dovoljno, ne možeš ni dobro izgledati", tajna je njezinog mladolikog izgleda, a Lui je sada dobila opaku konkurenciju u liku Lure Hsu s Tajvana koja je internetska senzacija postala zbog iste stvari.

Naime, Lura izgleda poput djevojčice, no prava je istina da ima 41 godinu, iako to baš nikada ne biste rekli, već biste joj prije dali 18. Duge noge, ravni trbuh, gusta kosa i besprijekoran ten bez bora Luru čine takvom da izgleda dvostruko mlađe.

Ona je inače blogerica, a o njoj su pisali i neki poznati američki portali, a sada piše cijeli svijet. Osim izgleda, na rodnom Tajvanu poznata je i po tome što je sestra tamošnje slavne glumice Sharon Hsu.

Tajna njezina izgleda? Puno vode, prehrana bogata povrćem, izbjegavanje šećera i gaziranih pića te šalica crne kave ujutro. Osim toga, Lure nigdje ne izlazi bez kreme s visokim zaštitnim faktorom te izbjegava ljute umake i začine.

Korištenje hidratantnih krema ne preskače baš nikad jer smatra da je hidratacija najvažnija za mladenački izgled, a pije i vitamin C te kolagen u tekućem obliku.

Pročitajte više