Kardiolog predstavio kruh u kojem možete uživati bez imalo grižnje savjesti

Foto: Instagram

ČAK i ako ga radite kod kuće, velika je vjerojatnost da radite kruh koji je jednako zdrav kao i nezdrav.

Znate i sami da se bez kruha može i da je ugljikohidrate iz kruha najbolje nadomjestiti zdravijima - cjelovitim žitaricama i povrćem, ali ako baš ne možete zamisliti svoju prehranu bez kruha, imamo recept koji bi vam se trebao svidjeti.

Njega je objavio američki kardiolog Steven Gundry koji je javnosti poznat i kao autor knjige "The Plant Paradox".

Kruh je nazvao "jedva kruhom" (BarelyBread) jer je riječ o kruhu u kojem nema gotovo ničega što smo navikli naći u njemu: nema kvasca, glutena i soje, a izgleda kao pravi!

Doduše, originalni recept s pravim omjerima nije otkrio, ali je poznato od čega je napravljen: od bjelanjaka, kombinacije kokosova i bademova brašna i brašna od krumpira i lješnjaka, kokosova ulja, bademova maslaca i začina. 

 

 

Pročitajte više