Kate Hudson svako jutro pije napitak od dva sastojka

Foto: EPA

Filmska zvijezda Kate Hudson desetljećima gradi svoj ugled u području zdravlja i wellnessa. U nedavnom intervjuu otkrila je svoju svakodnevnu jutarnju rutinu koja joj pomaže da dan započne na pravi način. Mnoge je iznenadilo što je zapravo vrlo jednostavna.

"Kad sam kod kuće, moja jutarnja rutina je jednostavna. Budim se oko 6 ujutro i meditiram, dok pijem toplu vodu s limunom. Također, pokušavam ne gledati u svoj mobitel za to vrijeme", rekla je Hudson za EatingWell.

Meditacija je način za smanjenje stresa i poboljšanje fokusa. Budući da je to praksa koja smanjuje stres, može sniziti i krvni tlak.

Njezin izbor napitka je kombinacija dva sastojka koja vjerojatno već imamo pri ruci. Topla voda s limunom odličan je izbor za početak dana, a voda u kombinaciji s limunovim sadržajem vitamina C odlična je za zdravlje naše kože i imuniteta. Konzumiranje bilo kojeg toplog napitka može pomoći u zdravoj probavi, a Hudsonin izbor tople vode s limunom jedan je primjer.

"Zatim, sat vremena nakon što se probudim, popijem kavu ili čaj, hodam bosa vani i promatram sunce", navela je. Objašnjava da voli biti vani i promatrati sunce jer je to korisno za cirkadijalni ritam i priprema tijelo za dan.

Zdrava hrana joj je vrlo važna

Hudson je otkrila da je njezin doručak proteinski shake. Također, svoju kuhinju održava opskrbljenom zdravim grickalicama koje njezina obitelj može jesti tijekom dana, uključujući svježe voće i povrće.

"U svom hladnjaku uvijek imam narezano povrće, uključujući mrkvu, krastavce i papriku. Držim ih u staklenkama s malo vode na dnu. Također, imam narezano voće poput manga i ananasa, a osim toga i bobičasto voće. Kad djeca žele nešto za užinu, kažem im da otvore hladnjak", istaknula je.

Što se tiče njezine noćne rutine, glumica otkriva da je vrlo jednostavna. "Ponekad se razlikuje, ali uglavnom volim jako rano otići u krevet i pokušati čitati prije spavanja", zaključila je Hudson.

Pročitajte više