Kelly Ripa uživala s mužem pored bazena pa zapalila internet pokazavši savršene noge

KELLY RIPA podijelila je sa svojim fanovima na Instagramu predivne trenutke u kojima se opuštala uz bazen sa suprugom Markom Consuelosom. Naime, detalj na videu koji je najviše oduševio pratitelje bile su njene duge, preplanule noge, koje su nevjerojatno fit i isklesane.

Odmarajući se zajedno, par se držao za ruke i slušao novi singl svoje 21-godišnje kćeri Lole, Paranoia Silverlining. Idila odaje tračak atmosfere koja vlada u obitelji Ripa-Consuelos.

 

Fanovi su se brzo složili. "Pjesma je sjajna, kao i tvoj ten!" jedan je od komentara. Netko drugi nazvao je Kelly i Marka bogom i božicom, dok je treći jednostavno istaknuo: "Vatreno je svuda uokolo", osvrnuvši se najviše na fenomenalnu liniju slavne glumice.

Kelly se svojedobno pohvalila kako se njena fitness rutina sastoji dijelom od kombinacije plesa i HIIT treninga, objasnivši da tome duguje svoju genijalnu figuru. "Stvarno se trebate usredotočiti na različite vrste mišićnih kontrakcija, a ne samo na suhoparno izvođenje vježbi", rekla je svojedobno za Women's Health.

Osim dosljednog provođenja svoje fitness rutine, Kelly je također usredotočena na pravilnu prehranu. Jede puno namirnica biljnog porijekla i pridržava se alkalne prehrane, prema Peopleu. Njezini se obroci obično sastoje od hrane niske kiselosti, poput cikle, brokule i kelja.

Smatra da je prehrana pozitivno utjecala na njezino zdravlje, posebice u izbjegavanju upala

"Vjerujem da je upala jedan od najvećih ubojica ljudi, na različite načine. Bilo da se radi o problemima s probavom, zdravljem srca ili mozga", rekla je za People. "Upala stvarno utječe na tijelo u cijelosti, stoga pokušavam prakticirati alkalnu prehranu", zaključila je.

Pročitajte više