Kim Kardashian ustaje prilično rano kako bi odradila 90-minutni trening

Foto: Instagram

SVI znaju da se Kim Kardashian pretvara u pravu zvijer kad je vježbanje u pitanju. Neki dan je napravila tisuću čučnjeva zbog čega su se mnogi zapitali kako majka troje djece i poduzetnica, koja uz to snima i reality show, svakodnevno pronalazi vrijeme za teretanu. Trik je u tome što se ustaje jako rano.

“Njezin raspored je lud, moj isto pa radimo rano ujutro, u 6 sati”, rekla je Kimina trenerica Melissa Alcantara.

37-godišnja Kim nedavno je otkrila kako uz Melissu trenira već godinu dana. U rujnu će proslaviti prvu godišnjicu zajedničkog rada.

“Vježbam sat do sat i pol svaki dan. Ne radim puno kardio treninga, uglavnom vježbam s teškim utezima”, otkrila je Kim.

Alcantara je pojasnila da rade šest dana u tjednu, a treninzi znaju potrajati i skoro dva sata kad vježbaju noge i stražnjicu.

“85 posto treninga je uz utege, a 15 posto kardio. Kim voli vježbe za zadnju ložu i stražnjicu. Imamo i jedan dan posvećen trbuhu”, dodaje Alcantara.

Kim je nedavno smršavjela deset kilograma.

“Otkad pamtim težila sam 63 kilograma, sad imam 53 i osjećam se odlično. Nisam odmah vidjela rezultate, ali kad ste dosljedni, oni će doći”, izjavila je.

Kim vozi djecu u školu, ali uz sve poslovne obveze i natrpan raspored, nikad ne propušta jutarnji trening.

“Jako je odgovorna, nikad ne otkazuje, najbolji je klijent i sportaš kojeg možete zamisliti. Vježbanje je pokreće. Zna što želi i prilagodit će se. Sve je stvar toga kako si stvari posložite u glavi”, dodala je Alcantara.

Svima koji žele slijediti stope slavne reality zvijezde, Alcantara savjetuje da budu uporni i obavezno vježbaju kad god stignu, a ne da im je to tek opcija.

“Jednom kad vježbanje postane dio vaše svakodnevne rutine i života, onda je to nešto o čemu nećete morati razmišljati, nego ćete samo raditi.”

Pročitajte više