Kuhar J. Lo iznio detalje rigoroznog režima prehrane kojem se nedavno podvrgnula

Foto: Instagram

KAD je Jennifer Lopez u pitanju, ništa nije iznenađenje. Uoči priprema za snimanje filma Hustlers podvrgnula se 10-dnevnom izazovu bez ugljikohidrata i šećera, a gotovo jednako rigorozna je bila i uoči nastupa na Super Bowlu. Trenirala je poput Olimpijke, a njen osobni kuhar Kelvin Fernandez sada je ispričao kako je izgledao režim prehrane koji je slijedila.

„Jela je svaki dan gotovo jedno te iste namirnice. U doručak, ručak i večeru morao sam uklopiti jednostavne i kompleksne ugljikohidrate. Nikad nisam jeo povrće za doručak, ali ova žena se hranila bjelanjcima s tri različite vrste povrća svakoga jutra“, ispričao je Fernandez za Us Weekly.

Bilo joj je, priznaje kuhar, teško. Cijela obitelj jela je večeru za stolom. Dok su zaručnik slavne pjevačice Alex Rodriguez i djeca uživali u delicijama, J. Lo je na tanjuru imala piletinu, rižu i salate. Taj pristup se isplatio jer se hranila zdravo i zadivila nastupom s kolegicom Shakirom.

„Ona je doista uporna. Kad si nešto zacrta, to i ostvari. Kad želi nešto zdravo, toga se i pridržava“, ističe Fernandez.

Ponekad ju je lovila želja za slatkim, ali svaki put je uspješno odoljela iskušenju.

„Nevjerojatno je disciplinirana“, zaključio je kuhar koji je nedavno otkrio i uobičajen jelovnik popularne pjevačice i njenog zaručnika koji sačinjava mineralna voda, jaja, voće i povrće, posebno špinat, krastavci i celer.

Pročitajte više