Lewis Hamilton otvorio restoran s veganskim burgerima i sve rasprodao u dva sata

NAJBOLJI vozač Formule 1, Lewis Hamilton, otvorio je u Londonu restoran u kojem se poslužuju veganskih burgeri i u samo dva sata prodao čak 1500 komada.

Hamilton je s grupom The Cream Group otvorio prvi restoran u lancu Neat Burger u kojem će se posluživati isključivo bezmesna hrana, odnosno namirnice biljnog porijekla. 

“1500 burgera je pojedeno u samo dva sata od otvaranja. Ne brinite. Vidimo se sutra”, poručio je Neat Burger putem Instagrama.

Hamilton i sam slijedi takvu vrstu prehrane od 2017. i ističe prednosti veganstva.

“Kao netko tko jede namirnice biljnog porijekla, vjerujem da trebamo više zdravijih opcija ulične hrane koja je odličnog okusa, ali nudi nešto uzbudljivo svima koji ne žele jesti meso”, pojasnio je Hamilton u izjavi uoči otvaranja restorana koji će se nalaziti na 14 lokacija u Velikoj Britaniji. Do 2025. godine plan je otvoriti Neat Burger i u New Yorku, kao i još stotinu njih diljem svijeta.

“Bit ćemo prisutni na svakom kontinentu. Svi iskazuju interes. Ekspanzija će biti brza. Počinjemo u Velikoj Britaniji i koncentriramo se na glavne gradove”, zaključuje Hamilton. 

Pročitajte više