Luka Nižetić pokazao torzo i raspametio obožavateljice isklesanim tijelom

Foto: Instagram

POPULARNI pjevač Luka Nižetić sve češće privlači pažnju svojim mišićima kojima se često hvali i na društvenim mrežama. Naravno, na opće oduševljenje njegovih obožavateljica koje s nestrpljenjem čekaju takve fotografije.

Iako se mnogi još uvijek žale na prevrtljivo vrijeme i nedostatak sunca, Luku to nije spriječilo da već početkom ožujka odbaci majicu i izazove lavinu reakcija.

"Tebi realno možda treba i zabraniti da hodaš u majici", poručila mu je tada Andrea Andrassy i naišla na sveopće odobravanje, a čini se kako ju je pjevač ozbiljno shvatio pa je nedugo nakon toga zapalio Instagram mišićavom fotografijom iz teretane.

No ovog puta je otišao korak dalje.

Pozirao je na plaži potpuno golog torza te je jasno svima dao do znanja da se naporno vježbanje itekako isplati, a jedna od njegovih pratiteljica mu je poručila da je isti brazilski maneken Marlon Teixeira. Osim tog laskavog komplimenta, nije nedostajalo ni drugih reakcija opčinjenih obožavateljica.

Potaknut takvim komentarima pjevač je objavio još jednu fotografiju koja je očigledno nastala u istom trenutku kad i prethodna.

Ovog puta njegov su izgled pohvalile i brojne poznate Hrvatice, a blogerica Maša Zibar mu je poručila da je jako zgodan.

Pročitajte više