Manekenka priznala: Nakon što sam smršavjela, seks mi je postao fantastičan!

Foto: Instagram

SLAVNA britanska ljepotica, manekenka, voditeljica i dizajnerica Kelly Brook prije dvije godine bila je proglašena i vlasnicom najsavršenijeg tijela. Tu su joj titulu dodijelili znanstvenici i to na temelju istraživanja provedenog na Sveučilištu u Teksasu. 

Inače, Kelly Brook je upravo zahvaljujući svojim bujnim oblinama izgradila karijeru, a nedavno je otkrila kako je u dva mjeseca skinula gotovo sedam kilograma te kako nosi dva broja manju odjeću. Iako priznaje da se ponosi svojim tijelom, komentari njezinih najbližih, dečka Jeremyja Parisija i majke, natjerali su je da razmisli o promjeni. 

"Okružena sam iskrenim osobama. Nakon što su me svi upozorili na višak kilograma, počela sam ozbiljno razmišljati što bih sama mogla napraviti po tom pitanju. Ulijenila sam se i opustila", ispričala je te objasnila kako je i inače velika gurmanka pa je ne čudi što su se kile počele lijepiti na nju.

Ipak, na promjenu ju je najviše potaknulo kada joj je upravo dečko rekao da izgleda poput "malog balona", a kada više nije mogla odjenuti svoje omiljene traperice, shvatila je da joj govori istinu.

No ne želi se odreći svojih oblina.

"Ne želim izgubiti svoje grudi i guzu. Ne sviđa mi se biti mršava. Imala sam razdoblja kad sam bila mršava, ali to je bilo najviše zbog stresa i depresije u kojoj sam se nalazila", objasnila je Kelly.

Ipak, nakon gubitka kilograma najviše ju je iznenadio (i oduševio) bolji seksualni život. Kako kaže, od tada je fantastičan.

"Kad smršavite, imate više želje za seksom. Imate više samopouzdanja i energije", objasnila je te je priznala da se sada osjeća puno bolje u svome tijelu.
 

Pročitajte više