Manekenka Victoria's Secreta otkrila kako voli započeti jutro

Foto: Instagram

KELLY Gale još je jednom oduševila svoje pratitelje na Instagramu. Mnogi uzdišu za ovom manekenkom koja se proslavila kao model Victoria’s Secreta, a ona se svojim objavama i dalje trudi raspiriti njihovu maštu.

Selfiejem iz teretane otkrila je da joj je to omiljeni način za započinjanje dana, a odjevnom kombinacijom koju je odabrala za trening je ostavila malo toga mašti.

Njen ravan trbuh s isklesanim pločicama ovoga se puta našao u prvom planu.

“Obožavam čak i tvoja sportska izdanja”, “Nevjerojatno tijelo”, “Ostavljaš bez daha”, neki su od komplimenata koje je dobila na račun svog prirodnog izgleda bez trunke šminke na licu.

Gale upravo redovitom tjelovježbom održava formu, no nekoliko tjedana je morala odmarati zbog ozljede zgloba koju je zaradila na jahanju. Krajem travnja je objavila fotografiju na kojoj sjedi u bolničkom krevetom s udlagom na ruci. Kasnije je otkrila da zbog ozljede mora i na operaciju.

24-godišnjakinja je prava zaljubljenica u sport pa tako, osim u teretani, tijelo kleše i baveći se pilatesom, trčanjem, preskakanjem užeta, igranjem tenisa, plivanjem i surfanjem.

Pročitajte više