Najpoznatija fitness influencerica na svijetu podijelila svoj dnevni jelovnik

FITNESS kraljica Kayla Itsines u samom je vrhu liste mladih bogataša. Zaljubljenica u fitness pokrenula je program za mršavljenje Bikini Body Guide, aplikaciju za treniranje i nekoliko knjiga te je bogatstvo nje i njezinog partnera Tobija Pearcea 2018. procijenjeno na 486 milijuna dolara. 

Itsines je mnogima uzor. Na Instagramu je prati 12,7 milijuna ljudi. Većina je traži savjete vezane za prehranu i izvođenje vježbi koje i sama izvodi. 

Njezina prehrana mnogima je posebno privlačna jer se ni u čemu ne ograničava i ne gladuje. Slijedi mediteransku prehranu koja je tri godine zaredom proglašena najboljom na svijetu.

"Puna je povrća i voća, kao i proteina i ugljikohidrata", stoji na njezinoj web stranici. Evo kako izgleda njezin jedan dnevni jelovnik.

Doručak

Kayla obično doručkuje kod kuće. Pojede povrće i dvije kriške tosta. To su najčešće rajčice, paprika, krastavci i avokado s par kapi maslinovog ulja, svježim bosiljkom, origanom te soli i paprom.

Uz doručak ispija i šalicu turske kave, a ako doručkuje vani bira omlet, kelj začinjenim chilijem ili sotirane gljive, rajčice i avokado s tostom. 

Ručak

Ručak ove zaposlene 29-godišnjakinje je vrlo jednostavan. Kod kuće pojede salatu od tune, a sličnu hranu bira i u restoranima u ovo doba dana.

Večera

Ponekad večera tjesteninu, ponekad salate, povrće sa žara i meso. Ističe da voli jela iz tajlandske kuhinje, a ono što joj je najvažnije u svakom obroku jest da sadrže dobar omjer proteina, ugljikohidrata i povrća.

Međuobrok

Kayla ne jede često, ali kad ogladni se ne suzdržava. Uvijek ima spremne zdrave međuobroke poput narezanog voća, grčkog jogurta ili sirovog povrća koje gricka uz tzatziki umak.

Pročitajte više