Najzgodnija baka na svijetu otkrila tajne svog mladolikog izgleda

ZA Ginu Stewart rijetki će pomisliti da je majka, a kamoli baka. Ova žena ipak ima 50 godina te 299 tisuća pratitelja na Instagramu koje zadivljuje svojim mladolikim izgledom. Mnogi je pitaju kako je usporila starenje, a njoj nije bilo teško otkriti tajne kojima se služi. 

"Pijem zeleni čaj kako bih sačuvala mladost. To mi je najdraži i najjeftiniji način da ostanem zdrava. Šalica zelenog čaja u danu mi je obavezna, a ukusan je i vruć i hladan. Ima brojne prednosti i nevjerojatno je bogat antioksidansima", otkrila je.

Tvrdi da je ovaj napitak dobar za kožu, kao i da usporava starenje. I doista, brojni stručnjaci potvrđuju da je zeleni čaj najbolji saveznik za bolje pamćenje, zdraviju kožu i snažnije kosti.

Osim toga, Stewart je ranije priznala da u svojoj rutini obavezno koristi ulje šipka. Naziva ga svojim "tajnim oružjem koje djeluje poput botoksa".

Gina vodi računa i o prehrani. Njeni obroci puni su proteina. Redovito konzumira piletinu, puretinu i ribu. Jede puno povrća i zdravih ugljikohidrata. Salate, brokula i batat su joj najdraži. 

Ova majka četvero djece kloni se alkoholnih pića i kave, ali u umjerenim količinama se voli počastiti čokoladom. 

"Vjerujem da je najvažnije pronaći unutarnji mir i kloniti se stresa. Držim se izreke da si ono što jedeš, osjećaš i misliš", zaključuje.

Pročitajte više