Nakon što je objavio da se razvodi, Ricky Martin pokazao isklesano tijelo

NOVOPEČENI samac Ricky Martin uživa sa svojom djecom. Na Instagramu je objavio video u kojem sa sinovima Matteom i Valentinom plovi brodom u blizini Monaca. Pritom je pozirao u kupaćim gaćama i pokazao isklesani torzo te oduševio brojne obožavatelje koji su mu udijelili laskave komplimente.

Poznati pjevač redovito posjećuje teretanu, ali je i veliki obožavatelj zumbe, za koju tvrdi da mu je oblikovala tijelo. Vježba i jogu, a prije par godina je postao vegetarijanac.

Podsjetimo, Ricky Martin i njegov suprug Jwan Yosef objavili su da se razvode nakon šest godina braka. 

"Odlučili smo okončati naš brak s ljubavlju, poštovanjem i dostojanstvom prema našoj djeci i poštujući ono što smo iskusili kao par svih ovih prekrasnih godina. Sada je naša najveća želja održati zdravu obiteljsku dinamiku i odnos usredotočen na mir i prijateljstvo kako bismo nastavili zajednički odgoj naše djece, čuvajući poštovanje i ljubav koju imamo jedno prema drugome", napisao je par u zajedničkoj izjavi.

U braku su uz pomoć surogat majke dobili dvoje djece - kćer Luciju rođenu 2018. i sinčića Renna koji je u obitelj stigao godinu dana kasnije.
Ricky otprije ima blizance, 15-godišnje sinove Mattea i Valentina koje mu je također rodila surogat majka i koje će nastaviti odgajati kao samohrani roditelj. Brigu o manjoj djeci podijelit će s Jwanom. 

Pročitajte više