Nakon Super Bowla svi pričaju o škembici Lady Gage. Smeta li vam pogled na nju?

Foto: Getty 

ZLOBNICI ne miruju, posebno ne oni koji su budno pratili svaki detalj nedavno odrađenog američkog Super Bowla te su na zub uzeli Lady Gagu, ali ne zbog njenog spektakularnog nastupa u poluvremenu, niti zbog njenog outfita već zbog tanke linije masnih naslaga koji su joj izvirivali iznad gaćica. 

Oke, nije bilo teško ne primijetiti je s obzirom da su za vrijeme njenog nastupa sve oči bile uprte u ogromne ekrane koji ne skrivaju baš ništa, no je li doista ta mala linija sala zaslužila da je se naknadno toliko povlači po medijima i blati na Twitteru? 

Čini se da su dežurni troleri zapravo samo čekali gaf da se mogu glasno razbacati svojim uvredama. 

"Ovo je Super Bowl, a ne Super Roll". 

"Je li ovo dobro vrijeme da poručimo Lady Gagi da treba skinuti koju kilu?"

"Nisam mogao skloniti pogled od te nakupine koja joj je visila iznad gume i ako ćete pokušati to poreći - onda jednostavno - lažete." 

Napisali su, među ostalim, dežurni troleri, no srećom, ima i onih pametnijih, njenih fanova, ali i ostalih "normalnih" ljudi koji su automatski pokušali obraniti je od takvih niskih napada. 

"Dovraga, pa ona nije model."

"I ja imam takvu škembicu i nikada se nisam osjetila ovako moćno u svojoj koži kao sada."

"Nakon što je doslovno skočila s krova mediji su se kao ludi raspisali o njenom sloju tankog sala. Zar je to stvarno sve što ste sinoć vidjeli'" 

"E baš je to bila najjača scena cijelog Super Bowla - ona koja je bez imalo razmišljala zatresla svijet svojim prirodnim tijelom. Stvarno moćan trenutak!"

"Blagoslovljena bila lady Gaga i njena škembica. Normal girls RULE!" 

Samo su neki od pozitivnih komentara koji su se pojavili na sve one silne neugodne napade na običan sloj kože. 

I dok mnoge fitness trenerice pokušavaju razbiti mitove u masnim naslagama (koje imamo baš svi), društvo čini se još uvijek nije spremno prihvatiti činjenicu da prirodno tijelo izgleda upravo ovako, ako ne još i "veće". 

Dosta je nerealnih fotografija "savršenih" tijela, gore Lady Gage i sve ostale koji se ne srame priznati i pokazati tijelo u svom prirodnom izdanju!  

Normal body RULES!

 

 

Pročitajte više