Nevena Rendeli pozirala u badiću: Ne opterećujte se trbuščićem, celulitom, kilama...

POČETKOM svake godine često se može čuti kako je jedna od novogodišnjih odluka skinuti višak kilograma. Mnogi vrlo brzo odustanu, ali dolaskom proljetnih dana zadaju si novi cilj - izgubiti kilograme do ljeta. Oni najuporniji u tome i uspiju, a oni drugi tješe se kako će iduće godine sve biti drugačije.

Na tu temu našalila se i bivša voditeljica Nevena Rendeli Vejzović, koja je zaključila kako je sezona "do ljeta kao nova" gotova, ali i da kreće sezona "do Nove godine kao nova".

"S obzirom da sam ljeto provela poprilično opušteno, što se i vidi, već sam krenula s pojačanim treninzima. To ne znači da se s vremena na vrijeme ne zasladim čokoladom", napisala je u opisu fotografije na kojoj pozira u crnom jednodijelnom kupaćem kostimu.

"Cure samo opušteno, ne opterećujte se previše s celulitom, trbuščićima, kilama, zdrav život je uvijek dobar izbor, ali tko ne zna uživati u hrani ne zna uživati ni u životu", dodala je.

"Ma ti si meni prezgodna i tako djeluješ opušteno i motivirajuće", komentirala je jedna od njezinih pratiteljica.

"Predivna" i "Super izgledaš", samo su neki od komplimenata koje je zaradila, a svi su jednoglasno zaključili kako se slažu s Neveninim stavom.

Pročitajte više