Nicole Scherzinger u bijelom bikiniju pokazala bogovsko tijelo. Evo čemu ga duguje

S NAVRŠENE 42 godine Nicole Scherzinger provodi više vremena u bikiniju nego u odjeći. Možete li je kriviti? Bivša pjevačica grupe Pussycat Dolls je u fantastičnoj formi. Predana je zdravom životu, rigoroznoj fitness rutini i pravilnoj prehrani. 

Prije nekoliko dana fotografirala se u bijelom kupaćem kostimu i dokazala da sve navedeno daje rezultate. Pokazala je svoju nevjerojatnu liniju, koju duguje pravilima koje slijedi. Evo koja su to.

Zdravo se hranite

Scherzinger se nikad ne lišava određenih namirnica.

"Na kraju ćete za njima žudjeti, a onda biste lako mogli pretjerati. Sve konzumirajte umjereno", pojasnila je za Women's Health.

Ona za doručak voli pojesti jaja i tost, dimljenog lososa ili slaninu, ili zobenu kašu. Za ručak bira juhu ili sushi, dok večera sve - od tjestenine i riže preko mesa i povrća do sushija.

Kad se opusti, voli tjesteninu, pizzu, meksičku hranu, pomfrit i čips, a za užinu bira bademe, kokosovu vodu ili kokos te mrkvu.

Mijenjajte rutinu

Jedna od njezinih taktika je mijenjanje fitness rutine.

"Moj tipični trening sastoji se od 20 minuta trčanja po traci, čučnjeva, trbušnjaka na lopti za vježbanje, malo joge. Kad sam kući, volim otići na SoulCycle ili vruću jogu. Uz to plešem i planinarim", ističe.

Budite aktivni

Osim što trenira, Scherzinger naglašava da je iznimno posvećena aktivnom životu. U slobodno vrijeme surfa, planinari i trči po plaži.

Vježbajte zbog tijela i uma

Scherzinger shvaća da je tjelovježba puno više od dobrog izgleda.

"Puno putujem pa mi je važno da se oznojim. To ima i mentalne dobrobiti. Održava me usredotočenom, fokusiranom i snažnom", kaže.

Naspavajte se

Jedan od glavnih savjeta koje ima Nicole jest - naspavajte se. 

"Spavajte puno, to doista čini veliku razliku", poručila je.

Pročitajte više