"Očajna kućanica" se skinula u 55. godini i pohvalila isklesanim tijelom

TERI Hatcher ima novi pogled na život, kao i na vlastito tijelo.

Jedna od zvijezda planetarno popularne serije "Kućanice" nedavno je proslavila 55. rođendan, a sudeći prema posljednjoj fotografiji koju je objavila na Instagramu, trenutno je u najboljoj formi života. 

Objavivši fotku na kojoj pozira u oskudnom smeđem bikiniju dotaknula se svoje fitness rutine, ali i filozofije. Kako kaže, najčešće kombinira kardio vježbe i trening otpora, a upravo je vježbanje za nju postalo izvor dobrobiti, a ne samo sredstvo zahvaljujući kojem izgleda odlično i u šestom desetljeću života.

No, to je nije spriječilo da se skine i pohvali se isklesanim tijelom.

"Biti u 55-godišnjem tijelu za mene je oslobađajuće", započela je.

Osim toga, otkrila je da su se neke stvari tijekom godina drastično promijenile.

"Ovako stoje stvari. Konačno sam pronašla način kako da se osjećam ugodno u vlastitoj koži. Možda ne svakodnevno, ali većinu vremena da", napisala je glumica.

Kako tvrdi, zahvaljujući godinama i životnom iskustvu sada napokon shvaća svrhu svog postojanja, zna na čemu treba biti zahvalna.

"Imate dovoljno godina da vidite čudo života i dovoljno ste mladi da biste uživali u tom znanju. Možete istovremeno biti ranjivi i jaki. Možete oprostiti drugima i sebi. Spremni ste uložiti napore da postignete cilj", smatra Teri.

Kako bi i druge potaknula da zavole svoje tijelo, odlučila je podijeliti fotografiju u bikiniju, bez filtera i bez šminke.

Inače, osim redovnog vježbanja Hatcher se bavi i trčanjem te sudjeluje u maratonima. Upravo je pripremanje za maratone najviše motivira jer, kako kaže, "postoji nešto posebno u usponima i padovima koje treninzi za takav podvig donose".

Pročitajte više