Odlučila sam: Ja ću 1.1.2016. biti u formi života, a vi?

Foto: Fitness.com.hr

Donijela sam odluku: za božićne i novogodišnje praznike se neću ponovo udebljati!

Da, dogodilo mi se to valjda sve godine dosad! Ili bar sve godine kojih se sjećam. Dakle, odlučila sam malo surfati i malo se poigrati u kuhinji i za blagdane uživati u hrani koja NE deblja i koja me neće nakon ulaska u 2016. godinu prvo baciti u depresiju i stanje očaja zbog prizora u ogledalu, a potom i natjerati u paniku zbog rapidnog približavanja ljeta i moje forme koja nikako nije spremna za badić!

Oooo da, znam da se mnogi prepoznaju u ovome što pišem. Pričala sam nekidan s frendicama o tome na kavi i mišljenja su podijeljena, ali zaključak je isti: Vaga je u siječnju neprijatelj broj 1!

Razvoj događaja ide ovako:

Uguglala sam: "fitness recepti", kliknula na prvi link i shvatila: eee, ovo nije uopće bilo teško!

Čitajući recepte našla sam još jednu super pogodnost: imaju BESPLATAN newsletter na koji sam se odmah prijavila i svaku srijedu dobivam mejl s 10 super recepata! Moram priznati, sve isprobam jer su uvijek vrlo jednostavni, brzi za pripremu i ne zahtijevaju neke neobične ili skupe sastojke! Savjetujem vam da se svakako prijavite za newsletter! Usput, ne šalju spamove što je danas prava rijetkost!

Našla sam se, čini mi se, u pravom malom raju kolača, smoothieja, snackova, palačinki, ali i kombinacija s mesom, ribom, voćem, povrćem... uz koje stoje pojmovi "zdravo" i "fitness" te koje nutricionisti i stručnjaci zanata preporučuju "za sve one koji žele unositi zdrave namirnice i uživati u hrani bez straha da se udebljaju". Što drugo mi je potrebno?

Zdrava Sacher torta



Ima tu svega i svačega jako jako zanimljivog, zaista! Evo, prvo što mi je zapelo za oko su 3 ukusne i zdrave proteinske božićne torte!!! Ono što će ubrzo upasti u grlo je Zdrava Sacher torta, recept pogledajte na LINKU. Nakon ovoga vam je jasno o kakvim slasticama se radi, a sve su zdrave?! Što čekate!?

No, čak ni to nije sve! Fitness.com.hr ima ogroman webshop s preko 1500 artikala, ja sam si već prvi dan nakupovala svašta: kokosovo ulje, kakao u prahu, malo pakiranje wheya od čokolade za Sacher tortu... i ugrabila sam besplatnu dostavu! Ali ne brinite, za sve kupnje na Fitness.com.hr webshopu do kraja godine dostava je besplatna!

Osim toga, svaki dan su neki artikli na super akcijama pa čekirajte svaki dan webshop i ugrabite što vam treba po sniženim cijenama. Zar to nije fantastično?? Naručim u 3 koraka preko mobitela ili laptopa i drugi dan mi sve dođe na vrata. Ja otvorim recepte i spremam i uživam!

Nema sumnje da će ovo biti najbolji i najzdraviji božićni i novogodišnji praznici! A ako se pitate koja sam ja? Ja sam ona koja će se 1.1.2016. pogledati u ogledalo i osmjehnuti jer za badić sam već spremna! 

Pročitajte više