Onur i Šeherezada skupa su skinuli 21 kilogram. Evo kako

GLUMCI Halit Ergenç i Berguzar Korel, poznati kao Onur i Šeherezada, u skladnom su braku, a uspješno funkcioniraju i na poslovnom planu. Osim u seriji 1001 noć, zajedno su glumili i u seriji Ti si moja domovina, 2016. godine. Tada su morali naučiti tekst, ali i podvrgnuti se dijeti.

Naime, Halit je glumio vojnika u grčkom zarobljeništvu pa je morao izgubiti na težini. Berguzar mu je odlučila biti podrška pa je osmislila poseban režim prehrane koji su skupa slijedili. Nakon mjesec dana, on je bio 14 kilograma lakši, a ona sedam.

"Jedem sirovo i polupečeno meso. Izbacio sam šećer, hranu s glutenom i mliječne proizvode", ispričao je tada turski glumac.

Mediji su tada pisali da je Halit na setu jeo đumbir, jabuke, mrkvu, ciklu, sirovi špinat i celer. Često je konzumirao i juhu od bundeve te salatu od kvinoje, a pio je limunadu ili sok od proklijalih žitarica. Od poslastica, par je konzumirao zdrave grickalice poput krekera od badema i sjemenki lana ili indijskih oraščića, maslaca od kakaa i badema, a slatkim bi se počastili samo u rijetkim prilikama, piše Glossy.

 

Pročitajte više