Oprah podijelila četiri savjeta za njegu kože koje slijedi

SVI se pitaju zašto Oprah Winfrey ne stari i kako sa 67 godina uspijeva održavati svoju kožu sjajnom, zdravom i bez bora. U nastavku doznajte koje su njezine tajne.

Stavlja čišćenje na prvo mjesto

Oprina kozmetičarka Jennifer Brodeur rekla je za australsko izdanje časopisa Marie Claire da je čišćenje najvažniji dio rutine njege kože.

"Koža će se umoriti ako neprestano nakuplja prljavštinu i šminku pa ako svaku večer možete očistiti kožu, napravite to jer je to već pola posla."

Njezi kože pristupa iznutra prema van

Oprah se 2013. godine počela baviti poljoprivredom kada je kupila farmu u Mauiju na Havajima te od tada jede samo domaće proizvode iz vlastitog uzgoja. Neke od najboljih namirnica za zdravlje kože su avokado, brokula, borovnice, špinat i slatki krumpir, koje sadrže hranjive sastojke i pomažu da koža zablista.

Ljubiteljica je tretmana LED svjetlom

Brodeur kaže kako su Oprino tajno oružje za kožu bez znakova starosti redoviti tretmani LED svjetlom, koji pomažu u rješavanju cističnih akni s kojima se slavna voditeljica borila u prošlosti.

"LED tretmani su dobri gotovo za sve", rekla je Brodeur. Smatra da bi svi trebali ići na takve tretmane jer "to je kao da svakodnevno uzimate vitamine".

Obraća pozornost na njegu svih područja

Obično je lice dio kože kojem svi pridaju najveću pozornost i svakodnevno ga njeguju i čiste, ali važan je i ostatak tijela. I koža ruku, nogu i trupa želi biti zdrava i svježa.

Pročitajte više