Ova djevojka ima celulit, a model je za bikinije: “Ne čini me manje lijepom"

Foto: Instagram

ARIELLA Nyssa ima celulit, ali ne osjeća potrebu skriti ga. Dapače, izgradila je karijeru modela za bikinije, a usprkos kritikama dijela svojih pratitelja kojih je više od 166 tisuća, ne želi odustati.

“Godinama sam mrzila celulit. Činio me nesigurnom jer se smatra nezdravim i neprivlačnim”, ispričala je Nyssa.

Izbacila je omiljene namirnice iz prehrane, sate provodila na traci za trčanje, ali zbog toga se osjećala umornijom i slabijom.

“Imunološki sustav mi je bio loš, a ništa bolje se nisam osjećala ni mentalno”, dodaje.

Tada je promijenila mentalni sklop. Zapitala se zbog čega je celulit čini neprivlačnom i došla do odgovora da to nije tako.

Usprkos komentarima koje joj neki korisnici ostavljaju, a u kojima joj poručuju da ima celulit jer je lijena ili nezdravo živi, uspjela je zavoljeti vlastito tijelo.

“Celulit vas ne čini manje lijepima. On nije odraz vašeg zdravlja i definitivno razlog zbog kojeg biste se trebali manje voljeti. Idem u teretanu, jedem umjereno i zdrava sam, a ipak imam celulit”, pojasnila je Nyssa koja redovito objavljuje fotografije u bikiniju koje imaju impresivan broj lajkova.

“Vaše tijelo zaslužuje biti voljeno, a vi samouvjereni”, poručila je svima koji se bore sa sličnim problemima i nesigurnostima. 

Pročitajte više